Mud Masters: een modderfiguur slaan op een stormbaan

Nog een dikke drie maanden, en dan mag ik toch echt aan de bak: de Strongmanrun 2012. Ik merk dat ik er naar toeleef; je grenzen proberen te verleggen in de sportschool is één, maar zo’n run van achttien kilometer met 23 hindernissen is pas écht een uitdaging. En een workout krijgt een extra dimensie met een dergelijk doel voor ogen; je wilt immers geen modderfiguur slaan.

En over een modderfiguur slaan gesproken; eind september staat nog een aardig spektakel op stapel. Vergelijkbaar met de Strongman ten aanzien van het off-road hardlopen en hindernissen als kruipgangen met prikkeldraad, maar hier zwoeg je bovendien door slow mud: de Mud Masters. Een obstacle run over een ruig hindernisparcours, of zoals de organisatie het zelf graag verkondigt, ‘een stormbaan geïnspireerd op de meest uitdagende militaire stormbanen ter wereld’.

What can I say, ik hou ervan. Maar ik moet met mijn baan, waarin ik standaard elk weekend werk, keuzes maken. En in september zijn dat de Strongmanrun en de Dam tot Dam Loop. Wil jij geen modderfiguur slaan (of juist wel ;-) ), er zijn nog plekken! Check www.mudmasters.nl – en deze video tot inspiratie ;-)

Lees ook:Mud Masters 2013; iemand zich nog vies gemaakt?
Lees ook:De burpee. De oefening you love to hate
Lees ook:Britney wil fitness-DVD’s uitbrengen
Lees ook:De perfecte beginners workout
Lees ook:Wat voor sportieve voornemens heb jij dit jaar?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mud Masters: een modderfiguur slaan op een stormbaan

  1. willemijn

    Ik denk dat je de strongmanrun 2013 bedoelt? Veel succes!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>