De beste oefening voor super brede schouders

Het is de droom van elke vrouw: een man met brede, gespierde schouders. Daarom wil je als man natuurlijk weten wat de beste oefening is om je schouders te trainen. En wat die oefening is vertel ik je in deze blog.

Bron: sxc.hu

Deze schouderoefening heet de de single arm linear jammer. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een lange halter, ofwel een barbell. Plaats de barbell met een uiteinde of een veilige positie zodat het niet gaat schuiven; je kunt het bijvoorbeeld in een hoek plaatsen. Het andere uiteinde pak je met één hand vast. Zet je benen wijd uit elkaar en duw het uiteinde van de barbell zo ver mogelijk omhoog. Beweeg hierbij zoveel mogelijk mee met je knieën en heupen. Vervolgens breng je de barbell weer omlaag, waarna de oefening weer overnieuw begint. Klik hier voor een videodemonstratie van de single arm linear jammer.

Deze oefening is op bodybuilding.com beoordeeld met maar liefst een 9,8 uit 10! Hoog tijd dus om naar de sportschool te gaan en die schouders op te pompen!

Lees ook:3 top oefeningen voor een gespierde kont
Lees ook:Doe de strakke kont workout
Lees ook:4 oefeningen voor een sterke rug
Lees ook:5 verschillende crunches voor een topresultaat
Lees ook:Vrouwen: 4 oefeningen voor betere seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>