Sixpack in een maand

Als je een sixpack wilt, wil je dat het liefst meteen. Helaas is het opbouwen van een sexy buik niet zo eenvoudig. Je moet hier namelijk hard voor werken. Toch is er een manier om binnen een maand mooie buikspieren op te bouwen.

Bron: sxc.hu

Je moet je focussen op de verschillende delen van je buik: je bovenbuik, middenbuik en onderbuik. Als je meerdere oefeningen doet die focussen op deze delen zul je zien dat je binnen een maand al zichtbare buikspieren hebt.

Bovenbuik
Je bovenbuik kun je trainen door het doen van sit-ups. Maak hiervoor wel een plan. Begin bijvoorbeeld met 3 sets van 15 sit-ups en verhoog dit aantal per 3 dagen. Denk erg echter wel aan om voldoende rust te nemen tussendoor. Bijvoorbeeld door na 3 dagen een rustdag in te stellen.

Middenbuik
Een goede oefening voor de middenbuik is de fietsbeweging. Ga hierbij op je rug liggen en steek je benen de lucht in zodat je gevormd bent als de letter L. Maak dan rustig en beheerst fietsbewegingen met je benen.

Onderbuik
Je onderbuik kun je trainen met een leg lift. Hierbij lig je op je rug plat op de grond. Je tilt vervolgens je benen gestrekt omhoog en laat ze daar voor een bepaalde tijd hangen. Daarna breng je ze weer rustig naar beneden. Om deze oefening extra zwaar te maken kun je je benen in de lucht bewegen in circkels.

Deze oefeningen zijn erg effectief, mits je ze vaak en goed uitvoert. Je zult hierdoor binnen een maand resultaat zien. Het is wel belangrijk dat je ook goed op je voeding let. Eet veel proteïnen, dit zorgt er namelijk voor dat je spieren sterker worden. Let daarnaast goed op je voeding. Je moet voldoende gezonde voeding binnen krijgen en zorgen dat je geen ongezonde voeding eet. Het is namelijk erg belangrijk dat je naast het opbouwen van spieren ook nog vet verbrand zodat je sixpack goed zichtbaar wordt. Daarom is het ook aan te raden om veel cardio oefeningen te doen naast de oefeningen die hierboven beschreven staan. Houdt dit een maand vol en je zult zien dat je sixpack begint te vormen!

Lees ook:De beste manier om een sixpack te krijgen
Lees ook:Fit tip: Train je benen
Lees ook:De 5 grootste misvattingen over sixpacks
Lees ook:Verban Sit-ups en Crunches voorgoed uit je trainingsschema
Lees ook:Welke buikspieroefening zorgt voor de snelste sixpack?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>