De beste manier om een sixpack te krijgen

De zomer komt er weer aan. Mannen lopen met een ontbloot bovenlijf en vrouwen in bikinitops. Natuurlijk wil je dan laten zien dat je een supersexy sixpack hebt. Maar hoe krijg je eigenlijk een sixpack?

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Als je een sixpack wilt opbouwen zijn er 3 belangrijke dingen die je moet doen. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je veel vet verbrand. Je kunt namelijk wel je buikspieren trainen, maar dat heeft weinig nut als je ze niet kunt zien onder een laagje vet. Als je voor de zomer nog een sixpack wilt, is het belangrijk dat je 3 à 4 dagen per week een half uur cardio oefeningen doet. Denk daarbij aan hardlopen, fietsen, crosstrainers, roeien, etc. Hoe meer calorieën en vet je verbrand, des te beter je sixpack te zien is!

Houd daarbij ook rekening met je voeding. Als je cardio doet, maar ook ongezond en vet eet, zul je namelijk niet veel vet verbranden. Zorg ervoor dat je veel proteïnen binnenkrijgt, door bijvoorbeeld rood vlees te eten. Deze zorgen er namelijk voor dat je spiermassa zich optimaal kan ontwikkelen. Probeer ook zo min mogelijk ongezond te snacken en te drinken door suikers te vermijden.

En tot slot moet je uiteraard je buikspieren trainen. Probeer dit ongeveer 3x 20 minuten per dag te doen. Maar zorg ervoor dat je tijdens die 20 minuten wel genoeg rust pakt voor je buikspieren! Je wilt natuurlijk niet dat ze geblesseerd raken. De beste oefeningen voor het trainen van je sixpack vind je hier.

Lees ook:Sixpack in een maand
Lees ook:De 5 grootste misvattingen over sixpacks
Lees ook:Verban Sit-ups en Crunches voorgoed uit je trainingsschema
Lees ook:Buik is meest gehate lichaamsdeel
Lees ook:Welke buikspieroefening zorgt voor de snelste sixpack?

1 Reacties // Reageer

One thought on “De beste manier om een sixpack te krijgen

  1. Weight Watchers

    Je hoeft niet persé een sixpack als je wil afvallen. Gewoon een goed dieet kan ook helpen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>