Kettlebell maandag

De kettlebell is een gewicht dat op diverse manieren gebruikt kan worden. Het kan je helpen je spieren te trainen en het zorgt ervoor dat je veel calorieën verbrandt.

Kettlebell-workout-300x244

Een kettlebell is in weze een kanonskogel met een handvat. De traditionele varianten van de kettlebell verschillen in grote naarmate het gewicht hoger of lager wordt, maar moderne kettlebells die gebruikt worden voor competities hebben altijd dezelfde grootte, onafhankelijk van het gewicht.

De kettlebell kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt het gebruiken om bepaalde spiergroepen te trainen. Maar een van de grootste voordelen van de kettlebell is dat je bij bijna elke oefening meer spiergroepen traint. Dit is voordelig, want hoe meer spiergroepen je gebruikt, hoe meer je lichaam zich moet inspannen, dus hoe meer calorieën je verbrandt. De kettlebell is daarom ook een goed voorwerp dat je kan helpen met afvallen of het opbouwen van conditie.

Klik hier om 22 kettlebell oefeningen te bekijken op greatist.com.

Lees ook:Buik is meest gehate lichaamsdeel
Lees ook:3 redenen om te gaan spinnen
Lees ook:De Top 3 beste fitness oefeningen
Lees ook:5 Redenen en voordelen om te Squatten
Lees ook:6 oefeningen voor grotere benen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>