Hoe doe je hanging leg raises?

Marc McManus van Musclehack.com legt uit hoe je je lichaam goed af kunt trainen door  ‘hanging leg raises’ te doen. In een filmpje laat hij zien hoe de oefening moet.

Gebruik voor deze oefening een chin-up bar en plaats je handen op schouderafstand van elkaar af. Klem een dumbell gewicht tussen je voeten en trek je benen op totdat je bovenbenen horizontaal staan. Herhaal deze oefening tot je niet meer kan en verminder dan het gewicht op de dumbell, of doe de oefening zonder dumbell. Ga dan verder tot je niet meer kunt en ga zo verder tot je geen gewicht meer gebruikt.

Voer de oefening rustig en beheerst uit. Als je te snel gaat, gaat je lichaam slingeren, waardoor de oefening het niet hetzelfde effect heeft op je spieren. Kies een gewicht dat goed bij jou past. Dat wil zeggen dat je een gewicht moet kiezen waarbij je tussen de rep 8 tot rep 15 niet meer verder kunt.

Lees ook:Deze spieren moet je trainen om sneller af te vallen!
Lees ook:Simpele tips voor een betere workout
Lees ook:Spierballenvertoon: de vijf beste bicepsoefeningen
Lees ook:Doe de strakke kont workout
Lees ook:Drie effectieve workout finishers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>