Doe de ultieme voetbal abs workout tijdens het WK

Tijdens de rust van alle spannende WK wedstrijden hoef je niet stil te zitten. Sixpack factory heeft namelijk een workout ontwikkeld die je in de rust van elke wedstrijd uit kunt voeren. Zo mis je niets van de wedstrijd en word je toch fit!

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe de oefeningen werken. Je voert in de rust een zestal oefeningen uit die ervoor zorgen dat je net zo’n sexy sixpack krijgt als Ronaldo. Voor deze oefening heb je slechts één voorwerp nodig: een voetbal. Mocht Nederland het niet zo goed doen dit WK, dan houd jij er in ieder geval een mooie, gespierde buik aan over!

Lees ook:De beste manier om een sixpack te krijgen
Lees ook:Sixpack in een maand
Lees ook:5 oefeningen voor een strakke ronde kont
Lees ook:Sergio Rossi & Puma
Lees ook:Fit tip: Train je benen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>