4 moves voor slankere dijen

Ja hoor, hier komen ze dan. Deze vier oefeningen zorgen ervoor dat je binnen no-time slanke, gespierde dijen hebt.

1. Inner Thigh Lift
Ga op je rechterzij liggen en ondersteun jezelf op je rechter onderarm. Plaats je linkerbeen voor je rechterbeen met je voet plat op de grond. Dan til je je rechterbeen omhoog, zodat je de spanning in je dijen voelt toenemen. Hou je been even opgetild en breng hem dan langzaam weer naar beneden. Na het aantal herhalingen van je eigen keus, wissel je van zijde.

Bekijk hier een video van de Inner Thigh Lift.

2. Seated Leg Raise
Zit op een stevige stoel. Zorg dat je je beide voeten plat op de grond kunt zetten en dat je boven en onderbenen een hoek van 90 graden vormen. Plaats je handen aan de zijkanten van het zitvlak van de stoel. Vervolgens til je je rechterbeen op en strek je deze volledig uit. Houd deze positie 30 seconde aan, terwijl je normaal ademt. Adem vervolgens uit als je je been weer langzaam naar beneden brengt. En adem weer diep in als je je linkerbeen vervolgens optilt en uitstrekt. Houd dit weer 30 seconde aan terwijl je normaal ademt

3. Single-Leg Squat
Sta met je voeten naast elkaar en je armen ontspannen naast je zij. Til vervolgens je lichterbeen een stukje van de grond terwijl je hem gestrekt voor je blijft houden. Buig vervolgens de knie van je rechterbeen terwijl je je armen omhoog brengt, zodat ze recht vooruit steken. Vervolgens breng je je armen weer naar beneden, terwijl je je rechterbeen weer strekt. Herhaal dit een aantal keer en wissel dan van been.

Bekijk hier een video van de Single-Leg Squat.

4. Seated pillow squize
Voor deze oefening ga je rechtop op een stevige stoel zitten. Je voeten staan plat op de vloer en je benen vormen een hoek van 90 graden. Doe vervolgens een kussen tussen je dijen en knijp deze hard tussen je dijen, alsof je de veren uit je kussen wilt persen. Doe dit één minuut lang en neem vervolgens 30 seconde tot een minuut pauze voor je het nog een keer doet. Herhaal deze oefeningen zo vaak als je wilt.

Lees ook:4 oefeningen voor slanke benen
Lees ook:4 oefeningen voor een sterke rug
Lees ook:4 killer buikspier oefeningen
Lees ook:Doe de strakke kont workout
Lees ook:4 manieren om onderweg te fitnessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>