Superhero Workout

De makers van Zombies, Run! komen met een nieuwe fitness app. Dit keer ben je niet op de vlucht voor zombies, maar vecht je met aliens als een superheld. Ben jij klaar om de wereld te redden?

Bij Zombies, Run! trainde je tijdens het spelen van de app je hardloop skills. De Superhero Workout app biedt hier een goede aanvulling op. Bij deze app moet je krachtoefeningen uitvoeren om aliens van de planeet weg te houden. Oefeningen die je hiervoor onder andere moet doen zijn jumping jacks, sit-ups en push-ups. De push-ups laden bijvoorbeeld je superpak op dat je nodig hebt voor de verdediging van de aarde.

De app kent in totaal twintig missies, die elk elf intensieve oefeningen geven. De app is voor alsnog alleen verkrijgbaar voor de iPhone, maar zal uiteindelijk ook beschikbaar zijn op Android. Je kunt de app voor €4,49 kopen in de appstore.

Lees ook:Zo overleef je een zombie apocalypse!
Lees ook:Oefening van de dag: jumping jacks
Lees ook:Begin je zaterdag met ochtendgymnastiek
Lees ook:Mannen: de beste oefeningen voor thuis
Lees ook:Zondag fitness challenge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>