Met deze nieuwe bankdruk bench zijn slechte spotters verleden tijd!

We kennen allemaal wel de hilarische GymFail filmpjes waarbij iemand die aan het bankdrukken is zichzelf bijna onthoofd omdat hij de stang niet meer omhoog krijgt. Hoewel dit voor de anderen komisch is om te zien, is het voor de persoon zelf een verschrikking en bovendien nog gevaarlijk ook. Met deze nieuwe uitvinding zullen deze filmpjes verleden tijd worden en zijn spotters ook niet meer nodig:

Om een zo goed mogelijke prikkel te krijgen moet je doorgaan tot complete spierfalen. Daarom kan je bankdrukken eigenlijk nooit alleen doen als je tot de limiet wilt trainen. Als je dit wel zou doen, zou er met jou hetzelfde gebeuren dan met al die gasten van die filmpjes. Daarom moet er altijd minimaal 1 spotter achter je staan om je te helpen. Maar dit is soms ook niet altijd even handig want een spotter kan afgeleid zijn terwijl jij daar ligt te bikkelen of een spotter kan bijvoorbeeld te hard aan de stang trekken waardoor je uiteindelijk maar 70% zelf hebt gedaan. Hierdoor vindt er natuurlijk geen goede prikkel plaats.

Aan al deze onhandigheden komt nu een eind!

De geweldige oplossing heet The Maxx Bench en is het eerste bankje ter wereld dat de stang met gewichten veilig van jouw handen kan verwijderen als jouw spieren aan het falen zijn en je niks meer kan.

Dit product zit nog steeds in de opstartfase maar de kans is zeer groot dat dit bankje binnen de kortste keren te vinden is in verschillende fitnesscentra.

Bekijk de video om te zien hoe The Maxx Bench werkt:

Lees ook:Dit is mijn circuittraining. Wat bevalt jou het beste? (1)
Lees ook:Maak je borst maar nat: de vijf beste oefeningen voor je borst
Lees ook:Kerst is voorbij, hup de sportschool weer in!
Lees ook:Doe mee aan de 30 dagen little black dress challenge!
Lees ook:Plafond bereikt, wat nu?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>