Haal nu nog meer uit je workout dankzij FitBeatz

fitbeatz

Focus en motivatie tijdens je training is van cruciaal belang. Hoe groter je motivatie, hoe meer je uit jezelf kan halen tijdens je workout. Dit leidt tot het sneller bereiken van je doel, wat dit ook mag zijn. Muziek speelt een grote rol bij het 100% intensief trainen. Het DJ duo genaamd FitBeatz heeft een antwoord op de grote vraag naar motiverende muziek.

FitBeatz

De vraag naar motiverende muziek tijdens de workout is groot. Veel mensen weten niet waar je de geschikte muziek vandaan kan halen. Daarom hebben 2 DJ’s FitBeatz opgericht. FitBeatz produceert, selecteert en mixt muziek dat geschikt is om je tijdens je workout dat extra duwtje in je rug te geven. De initiatiefnemers van FitBeatz zijn DJ’s Brian Shanley en Nick Vizoukis.

Uploads

Elk weekend wordt er een nieuwe mix geüpload met als naam The Weekend workout #… Achter elke # staat het nummer van de nieuwe mix. Daarnaast selecteert FitBeatz een tal van tracks in verschillende genres die motiverend werken tijdens je training. De weekend mixen en tracks kan je downloaden of streamen.

Volgen

Fitbeatz is op Social Media makkelijk te volgen. Op zowel Facebook, Instagram en Twitter is Fitbeatz actief. Door FitBeatz te volgen, zie je ook gelijk alle nieuwe Weekend Mixes en nieuwe geselecteerde tracks. Je kan ze direct beluisteren in een preview en zo beoordelen of je de track leuk vindt. Ook op SoundCloud deelt Fitbeatz dagelijks nieuwe mixen en tracks.

Bezoek www.fitbeatz.com voor de lekkerste muziek tijdens het trainen/sporten!

Lees ook:Zo kies je de beste workout muziek
Lees ook:De voor- en nadelen van groepslessen
Lees ook:Met muziek gaat alles beter…
Lees ook:Verzoeknummers voor Body Pump
Lees ook:Indo-row: Hollywood’s Hottest Workout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>