The Gym Basement opent de kelderdeuren

Ik heb al enkele malen uitgebreid verslag gedaan van mijn ‘ontberingen’ in The Gym Basement. Mocht je geprikkeld zijn (toch fijn als mijn schrijfsels iets teweeg zouden brengen) door deze no-nonsense en allesbehalve doorsnee fitnessgelegenheid, dan is binnenkort je kans er vrijblijvend een kijkje te nemen zonder dat je bang hoeft te zijn meteen te worden onderworpen aan Spartaanse trainingsmethodes ;-)

Op 16 februari 2013 opent The Gym Basement, gesitueerd in het pand van Coffeemania, haar kelderdeuren namelijk voor geïnteresseerden. Deze open dag zal starten met een welkomstwoord om 11.00 uur en zal ongeveer eindigen rond 15.00 uur met een borrel en een hapje. Verdere info volgt dus hou dit blog in de gaten :-)

Lees ook:The Gym Basement: grenzen verleggen onder straatniveau
Lees ook:Britney op hongerdieet
Lees ook:´300´ Workout @ The Gym Basement: he-le-maal gesloopt
Lees ook:Fitnesscentrum anno 2008 = Spartaans
Lees ook:Eerzucht en personal training: helemaal naar de kloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>