Hoe kies je een goede personal trainer?

Als je een fitnessdoel wilt bereiken, kun je baat hebben bij een professionele trainer. Deze persoon helpt je met het gericht behalen van je doelen. Maar hoe weet je nou welke trainer je het beste kunt kiezen?

personal trainer

Weet wat je wiltVoordat je op zoek gaat naar een trainer moet je voor jezelf opschrijven wat je precies wilt bereiken. Wil je een betere conditie? Wil je trainen voor een marathon? Wil je bovenop een medische conditie komen? Of wil je juist afvallen? Als je eenmaal weet wat je wilt, ga je bij je sportschool eens vragen wat de specialisaties zijn van de aanwezige personal trainers. Het handigste is om iemand te kiezen die veel ervaring heeft met het helpen van mensen die hetzelfde doel hadden als jij.

Bepaal hoeveel je wilt betalen
Bepaal van te voren hoeveel geld je over hebt voor personal training. Particuliere trainers kunnen een stuk meer vragen dan bijvoorbeeld de personal trainer in je sportschool. Zorg er daarnaast voor dat je van te voren afspreekt hoeveel je betaalt voor een sessie en spreek af hoeveel sessies je wilt.

Maak kennis met je trainer voor je begint
Waarschijnlijk heb je niet met elke personal trainer een klik. Ga daarom eerst het gesprek met elkaar aan en stel veel vragen of de aanpak van de personal trainer. Je voelt dan snel genoeg aan of de persoon tegenover je de juiste trainer is voor jou.

Lees ook:Een Online Personal Trainer: De nieuwe fitnesstrend!
Lees ook:Vind je personal trainer
Lees ook:Wat kan je bereiken in 6 maanden?
Lees ook:Celebrity Trainer Jorgen de Mey geeft magische mini Workshop bij Health City
Lees ook:Tip: Word fit met een kaartspel!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hoe kies je een goede personal trainer?

 1. dion

  kijk ook eens op mijn blog voor suplementen sportsuplementen.blogspot,com

    /  
 2. Henk

  Bedankt voor de tips ik zal ze zeker gebruiken

    /  
 3. Danny Delvers

  Neem eens een kijkje op http://www.Personal-trainer.nl, daar kun je een trainer selecteren op jouw voorkeuren. Een landelijke website voor Personal trainers, dus je vind zeker wel een trainer die bij jou past.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>