Uniek: oude videobeelden Joseph Pilates

In de vroege jaren '20 van de vorige eeuw ontwikkelde Joseph Pilates zijn unieke bewegingsmethode. Oorspronkelijk bedoeld als rehabilitatie voor veteranen van de Eerste Wereldoorlog, pas veel later ontdekten klassieke balletdansers Pilates. Joseph Pilates bleek zijn tijd ver vooruit. Zijn methode is nog steeds actueel en wordt wereldwijd door miljoenen mensen beoefend. Zie hier werkelijk unieke videobeelden van Pilates zelf aan het werk.

 

Lees ook:Authentic Pilates in beeld
Lees ook:Hot pilates hot?
Lees ook:Yoga vs Pilates
Lees ook:Hart en vaat ziekten kun je voorkomen door fitness
Lees ook:Technogym speelt in op leertrend met Kinesis Personal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>