Spinning Tattoos

Ik hoorde weleens de geruchten over ware Spinning-fans met tattoos van het Spinning-logo, maar ik heb altijd gedacht dat het een broodje-aap-verhaal was. In Miami heb ik met eigen ogen kunnen aanschouwen dat het écht waar is: er zijn mensen die het Spinning-logo op hun lijf laten zetten.

 
Kijk verder voor meer Spinning-tattoos! 

 

 

 

Lees ook:Spinning Brasil
Lees ook:3 redenen om te gaan spinnen
Lees ook:Reebok Fitnessfreaks
Lees ook:Spinning nieuwe stijl!
Lees ook:Brooke Shields in Shape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>