Steeds meer 55-plus instructeurs in fitnesscentra

Ontving vandaag een nieuwsbericht in mijn mailbox over een nieuwe tendends in fitnesscentra, namelijk de 55-plus instructeur. Waren groepslessen voorheen het domein van jonge instructeurs, tegenwoordig vinden VUT-ers in de fitnessbranche een nieuwe carrière. Vaak gaat het om les geven in BodyPump of RPM. 

 

Lees ook:Liever fitness dan groepslessen
Lees ook:Verzoeknummers voor Body Pump
Lees ook:Schoolmeisjes willen niet zweterig zijn
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!
Lees ook:De voor- en nadelen van groepslessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>