Rucanor x Seventyfive

Met de terugkeer van de jaren '80 in het modebeeld, zijn high top sneakers weer helemaal terug. Amsterdamse sneakerwinkel Seventyfive brengt samen met oerhollands sportmerk Rucanor een speciale sneaker op de markt. Deze halfhoge basketbalsneaker is geïnspireerd op de klassieke Rucanor Boston sneaker uit de jaren '80.

 

Lees ook:Nog beperkt verkrijgbaar: Rucanor vs SeventyFive
Lees ook:Lacroix ontwerpt sneakers
Lees ook:Christopher Shannon voor Reebok
Lees ook:Nike komt met unieke Jordans!
Lees ook:Samsung registreert nieuwe fitnesstracker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>