Go Stella!

 Al een paar jaar ontwerpt Stella McCartney waanzinnig mooie sport-outfits voor Adidas. Hardlopen, yoga, dance, fitness, zwemmen, golf, tennis; het kan allemaal in een echte Stella McCartney. 

In plaats van veel roze en andere suikerzoete kleuren die je vaak in sportcollecties voor vrouwen tegenkomt, gebruikt Stella verzadigde kleurentinten die bij de signatuur van haar 'normale' collectie hoort. De sportkleding is high end fashion én tegelijkertijd functioneel. Dus ja, je kunt er echt in zweten. Voorlopig is slechts een deel van de collectie verkrijgbaar in Nederland, namelijk bij Le Papillon. Dus bij een bezoekje aan de UK of VS, zeker even een Adidas store inlopen! 

Lees ook:Tennis met Stella McCartney
Lees ook:Sneak Preview Adidas by Stella McCartney
Lees ook:Stella McCartney is groenste modeontwerper!
Lees ook:Sportcollectie voor vrouwen door vrouwen
Lees ook:Conceptstore Sport+eve opent deuren in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>