Sportcollectie voor vrouwen door vrouwen

Sport+Eve is een nieuw retailconcept dat deze zomer gelanceerd wordt: een winkel opgezet en gerund door vrouwen, met een sportcollectie voor vrouwen. De eerste winkels worden geopend in Nijmegen en Haarlem én er komt een webshop. 

Tot nu toe werd een klein deel van de collectie Adidas by Stella McCartney verkocht bij Le Papillon. Nu komt er met Sport+Eve EINDELIJK een verkooppunt is in Nederland waar een groot deel van de sportcollectie van Adidas by Stella McCartney verkocht wordt! 

Foto & outfit: ADIDAS by Stella McCartney  

Lees verder voor meer over Sport+Eve 

 

Deze zomer wordt een nieuw retailconcept gelanceerd in de sportmodebranche: Sport+Eve. Het concept, een samenwerking van retailer Perry en Nike, heeft niet alleen vrouwen als doelgroep, maar wordt ook opgezet en gerund door vrouwen. Volgens Perry is er grote behoefte aan een sportcollectie die zich speciaal op het vrouwelijk geslacht richt, omdat veel sportzaken een mannelijke uitstraling hebben. De eerste winkels zullen in Nijmegen en Haarlem openen. Merken als Adidas by Stella McCartney, Nike, Puma en Le Coq Sportif worden met de eigen labels gemixt en de verschillende productcategorieën worden ook afzonderlijk van elkaar gepresenteerd. Naast de winkelopeningen wordt ook een Sport+Eve webshop gelanceerd.
Bron : Textilia

Lees ook:Conceptstore Sport+eve opent deuren in Haarlem
Lees ook:Go Stella!
Lees ook:Sneak Preview Adidas by Stella McCartney
Lees ook:Tennis met Stella McCartney
Lees ook:Interview personal trainer Madonna, Gwyneth & Stella

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>