Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear

Op de dag dat de openingsceremonie in Beijing plaatsvindt, introduceert Nike een nieuwe lijn: Nike Sportswear. Om dat moment te markeren opent Nike op 08-08-08 in 8 Europese steden een tijdelijke winkel die de naam draagt van het jaar waarin de Spelen in die stad zijn gehouden. Amsterdam krijgt een winkel op het terrein van de Westergasfabriek genaamd ‘1928', die zestig dagen lang de ultieme Nike Sportswear ervaring biedt.

Nike Sportswear combineert het beste van Nike's erfgoed met hedendaagse technologieën en innovaties. Deze lifestyle collectie bestaat uit 8 klassiekers. Vier sneakers en vier kledingstukken, zoals de Air Max 90, de Dunk en de Air Force 1, de Windrunner en de AW 77. Iconen uit het verleden met innovaties uit het heden.

Platform voor Nike iconen
De locatie voor ‘1928' is het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam, waar een winkel staat die slechts 60 dagen is geopend. Gedurende die periode zijn er verschillende evenementen en een tentoonstelling. Consumenten hebben daar vanzelfsprekend toegang tot de Nike Sportswear collectie. De winkel is een platform voor de Nike iconen. ‘1928' doet zijn naam eer aan met een foto expositie met oude beelden over de Spelen in Amsterdam; zelfs enkele originele attributen uit het Olympisch Stadion hangen in de winkel. Retailpartner van ‘1928' is 290 square meters.

Andere 08-08-08 winkels zijn in dezelfde periode in Barcelona, Stockholm, Berlijn, Parijs, Londen, Moskou en Rome.

Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear, part-2
Lees ook:Sneak Preview Nike Women Fall ’08
Lees ook:De ware spirit
Lees ook:Mijn eerste zelfontworpen Nike’s!
Lees ook:Google Fit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>