Fijne schoen: Reebok SmoothFit

Al weken lang lag er een paar Reebok SmoothFit HexRide hardloopschoenen op de Glamour-redactie op mij te wachten. Vergeten door te sturen wegens een verhuizing van de redactie. Toen ik ze eenmaal in huis had om te testen, heb ik ze -heel erg, maar ben zeer gehecht aan mijn vertrouwde hardloopschoenen- ook nog eens wekenlang in doos laten wachten. 

En nu moet ik eerlijk zeggen dat het testen zo lang op zich heeft laten wachten, omdat ik toch wel even moest wennen aan de vormgeving. Ik ben namelijk zo iemand die eerst naar vorm en dan naar functie kijk. Waarschijnlijk omdat ik in al die jaren dat ik aan hardlopen doe, nog nooit ben afgestraft met een flinke blessure vanwege een mooie, maar totaal niet voor mijn lijf geschikte schoen. 

Deze week is het er dan eindelijk van gekomen; ik heb de Reebok SmoothFit HexRide eindelijk meegenomen voor een proefrit en yep, ze lopen fantastisch! De bovenkant van de schoen is in een stuk op de zool gezet, dus geen schurende naden aan de binnenkant van de schoen. De schoen sluit -vandaar de naam 'SmoothFit'- nauw aan op de voet en dat zit toch wel erg fijn. En dan de demping; ook niets op aan te merken. 

Ook leuk; voor de promotie van SmoothFit is coureur Lewis Hamilton aangetrokken. Je kunt 't slechter treffen…

 

 

Lees ook:Reebok Fitnessfreaks
Lees ook:Christopher Shannon voor Reebok
Lees ook:Aldus de pratende schoen tegen de uitpuffende sporter: “dit is saai”..
Lees ook:Reebok verandert haar logo: focus op fitness
Lees ook:Brooke Shields in Shape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>