Le Coq Sportif in Underwear

 

De collectie van het Franse retromerk Le Coq Sportif wordt uitgebreid met ondergoed; sportieve hipsters voor  dames en  boxershorts boxershort met klassieke ruiten en all-over graphics voor mannen.De Nederlandse hockeyster Ellen Hoog en topturner Epke Zonderland stonden model voor de campagne van Le Coq Sportif Underwear.


Lees ook:Meridian stretching in Holland
Lees ook:Michelle Obama promoot fitness in de serie Parks and Recreation
Lees ook:Lacroix ontwerpt sneakers
Lees ook:Kinky Yoga by Ellen Von Unwerth
Lees ook:Hoogopgeleiden leven langer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>