Feel Free!

FREE is een Amsterdams merk dat zich puur en alleen richt op de joggingbroek. Simpelweg omdat de perfecte joggingbroek, waarin uiterlijke schoonheid en functionaliteit samenkomen, nog niet was gemaakt volgens FREE.

Een jaar geleden lanceerde FREE de eerste donkgrijze versie. Tegenwoordig is het herenmodel in zwart, lichtgrijs en donkergrijs te krijgen. Voor dames is er vooralsnog alleen de donkergrijze variant. Wij van fitness.blog.nl vinden dit de ideale fitnessbroek aangezien de FREEpants van hoogwaardig en eerlijk katoen wordt gemaakt en in kleine exclusieve oplagen in Portugal geproduceerd.

Wij voorspellen een hype in de fitnesszaal! De ‘perfecte’ joggingbroek is te bestellen op www.thefreepants.com. Je broek wordt ook nog bezorgd in een exclusief rugtasje.

Door: Guy

Lees ook:Fit For Free keten weert moslim meisjes.
Lees ook:Pre-weekend fitness fails
Lees ook:Sportschool opzeggen kan makkelijker!
Lees ook:Dikke fitness instructeurs: kan het wel of niet?
Lees ook:Fit For Free heeft de verkeerde te pakken!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Feel Free!

  1. bouwer

    als jullie nog andere sportbroeken zoeken die perfect zitten: zie http://www.unlimitedsportswear.nl, voor topmerken sportkleding vanaf maat XL of maat 42. Veel keus en goede prijzen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>