Stijlvol sporten met Lorna Jane

Het Australische damesfitnessmerk Lorna Jane komt na 25 jaar eindelijk naar Nederland. Deze fitnesskleding is niet alleen praktisch tijdens het sporten, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Bron: shoppen.blogo.nl

Bron: shoppen.blogo.nl

Shoppen.blogo.nl meldt dat Lorna Jane fitnesskleding voor vrouwen door vrouwen is gemaakt. Lorna Jane had als filosofie dat wanneer vrouwen zich stijlvol voelen, zij zich vanzelf meer willen gaan bewegen om er goed uit te blijven zien. Daarom wilde zij fitnesskleding maken die lekker zit tijdens het sporten, maar die ook modieus is. Het materiaal dat is gebruikt heet EJ Excel, het is sterk materiaal dat je tijdens het sporten droog en koel houdt.

De collectie van Lorna Jane wordt steeds uitgebreider, de lijn wordt wekelijks aangevuld met nieuwe kledingstukken. De lijn maakt gebruikt van verschillende frisse kleuren en meerdere patronen. Ook is het aanbod kledingstukken erg divers, van bomberjacks tot sport-bh’s.

Lees ook:Shopping efficiënte cardio
Lees ook:Shoppen is een workout!
Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear
Lees ook:Conceptstore Sport+eve opent deuren in Haarlem
Lees ook:Go Stella!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>