Kip kerrie tegen Alzheimer

Onderzoek dat de positieve effecten op je gezondheid van curcumine -het gele kleurpigment dat je aantreft in het kerriekruid turmeric- suggereert dat dit stofje de schade van ontstekingen en oxidatie die diep in de hersenen kunnen ontstaan en die mogelijk Alzheimer veroorzaken, teniet kan doen. Andere onderzoeken tonen aan dat Alzheimer in bepaalde Indianendorpen slechts bij 1% van de mensen boven de 65 jaar voorkomt. Toeval?

Lees ook:Hersenen krimpen minder snel door fitness
Lees ook:Borsten krimpen door koffie
Lees ook:Verband tussen inkomen en gezondheid
Lees ook:Hardlopen maakt minder snel oud
Lees ook:Arnold Schwarzenegger in zijn jonge jaren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>