Erika Terpstra 100 kg afgevallen met eiwit dieet en…

veel sporten natuurlijk! Het meest besproken onderwerp van vandaag in fitnessend Nederland. Iedereen in Nederland heeft gezien hoe miraculeus Erika Terpstra is afgevallen. Erika Terpstra ? Ja die corpulente dame uit Puk van de Petteplet!  

In een eerdere berichtgeving van mij kon je lezen dat Erika een strikt dieet volgt en een personal trainer in de arm heeft genomen. Ze is er 100 % voor gegaan en heeft de nodige discipline moeten opbrengen.  Nu wil ik nog even wat over eiwitdieet nog wel even het volgende over zeggen;

Dieten met shakes en bars verdienen niet mijn voorkeur om iemand af te laten vallen. Echter kan ik me voorstellen dat in sommige gevallen het uitermate noodzakelijk is om dit middel in een begin fase  toe te passen.  De enige reden hiervoor is wat mij betreft puur alleen het feit dat iemand zich moet gaan onderwerpen aan een bepaalde discipline en in zijn/haar geheel afgehaald moet worden van het slechte/overmatige eetpatroon. De duur van deze eerste fase is voor iedereen verschillend lijkt me. Na deze eerste fase moet iemand aangeleerd worden om de bars en de shakes te vervangen door goede en evenwichtige voeding. Ik wens het namelijk niemand toe om de rest van het leven alleen maar shakes en bars te eten.Op een gegeven moment wordt het saai. Gegarandeerd. Het oog wil ook wat!

Dus mocht je beginnen aan een dergelijk dieet hou dan in je achterhoofd dat je op een gegeven moment in staat moet zijn om bewust en uitgebalanseerd de juiste dingen te eten.  Het eiwitdieet (zie boekje) werkt daar ook naar toe en dat zou dus ook je uitgangspunt moeten zijn! En tot slot: om 100 kg af te vallen heeft Erika keihard moeten werken en investeren in tijd en geld. Het is het dus geen Tell Sell wonder middel!

Voor meer info over dit dieet van Erika ga naar www.slankmeteiwit.nl

Succes

Lees ook:Rectificatie bericht: Erika Terpstra 100 kg afgevallen.
Lees ook:Obesitas-pil leidt tot zelfmoordgedachten
Lees ook:Nieuwe hype: het GenType-dieet
Lees ook:Fitness trackers helpen ouderen met afvallen
Lees ook:SENS Food bar: Een proteïne reep op basis van krekels

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Erika Terpstra 100 kg afgevallen met eiwit dieet en…

 1. natasja

  is 100 kg afvallen niet erg veel???

    /  
 2. Mark

  Twee weken geleden was ze 40 kg afgevallen. Nog even en er blijft niets meer over.

    /  
 3. Chris

  In het praatprogramma waar ze te gast was, sprak men inderdaad van 40 kilo gewichtsverlies.

    /  
 4. Saskia

  Hallo Diane,hier even reactie op je mail.

  Eerst de antwoorden op je vragen,ik ben op 5 Februari gestart met het TimFit eiwitdieet,ik woog toen 88 kilo,en wide naar de 80 toe.
  Het is nu ondertussen 27 Maart en ben nu 78 kilo.
  Ik ben met name rond mijn (bier)buik afgevallen en dat is precies wat ik voor ogen had voor ik begon!
  De eerste fase heb ik 4 weken aangehouden en de 2 weken erna weer rustig gaan wenen aan meer koolhydraten.
  ik ben zeer tevreden met het resultaat,het dieet vond ik prima vol te houden en kan,en zal het dan ook iedereen aanraden.
  Ik had ervoor gekozen om een en ander zonder begeleiding te doen,en dat is goed bevallen.
  Als eigen opmerking;prima resultaat,in een prima prijs/kwaliteitsverhouding,gedane beloftes kloppen,en dat is bij andere dieeten wel eens anders,terwijl je er vaak wel meer voor moet betalen.

  Kortom,als ik in de toekomst weer een dieet wil volgen zal ik meteen bij julie aankloppen.
  Ik heb mijn dank in het gastenboek al uitgesproken,maar nogmaals bedankt!!!

  Groetjes Sas
  Voor meer ervaringen over het TimFit eiwitdieet ga je naar
  http://www.timfit.nl/shop/Positieve-e-mail-reactie-eiwitdieet-deel-twee-sp-150.html

    /  
 5. Maurice Brand

  Ik wil graag adverteren in dit bericht middels een tekstlink. graag contact!

    /  
 6. Fitness

  Die 100kg was ook wel nodig.

    /  
 7. Ellen

  Ik ben vier weken geleden met fase 1 en inmiddels 7 kilo kwijt. Al na 1 week viel het mensen op dat ik slanker werd! Ik wil nog een kilo of 5 afvallen, maar ga straks eerst op vakantie. Voor ik wegga, ga ik twee weken fase 2 doen, zodat ik in de vakantie fase 3 kan doen. Als ik terug ben ga ik dan nog een paar weken naar fase 1 om de laatste kilo’s eraf te halen. Ik vind het TimFit dieet erg goed vol te houden, de shakes zijn lekker en het kost mij echt geen enkele moeite om het vol te houden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ik heel bewust bezig ben met wat ik nodig heb en wat vooral niet. Dat maakt het straks makkelijker vol te houden als fase 3 begint. Wat ik ook erg prettig vind is dat ik tot nu toe heel snel antwoord op mijn vragen heb gekregen, dank daarvoor Dianne. Ik ga met veel energie nog even door!
  Groeten, Ellen

    /  
 8. Eiwitdieet

  Weet iemand of het gevaarlijk is om snel af te vallen met een eiwitdieet?

    /  
 9. Mark

  Knappe prestatie van Erica. Laat maar zien wat er allemaal mogelijk is met het eiwitdieet. Al ben ik het zeker met je eens dat gezonde voeding een basis is voor een betere gezondheid.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>