Nieuw: Post-Workout Bier voor de bierliefhebbers!

Post workout bier

Goed nieuws voor de bierliefhebbers die aan fitness doen en spiermassa willen opbouwen!

Het Canadese bedrijf Vampt heeft aangegeven een Post-workout Bier op de markt te brengen genaamd: Lean Machine, speciaal voor het herstel van de spieren. Het gluten-vrije bier bevat 7 vitaminen, 7 gram eiwit en 77 calorieën per blikje. Er zit 3.2 procent alcohol in het bier. Daarnaast zitten er voedingsstoffen, antioxidanten en elektrolyten in die je lichaam helpen bij het herstel na een workout.

Vampt oprichter Ian Toews wilde een drank creëren dat zicht richt op de actieve levensstijl van jonge bierliefhebbers, waardoor verantwoordelijk alcoholgebruik wordt gestimuleerd.

“We dachten dat we misschien iets konden doen om drinkers te steunen door middel van het sporten leuker te maken, en tegelijkertijd hen te helpen met het bereiken van hun doelen door hun lichaam na een agressieve training goed te laten herstellen” zei hij.

Lees ook:Lees hier het nut en belang van variatie bij cardio training
Lees ook:Mensen die light-frisdranken drinken eten vaker ongezond
Lees ook:Drink chocolademelk na het sporten
Lees ook:Anti-kater tip: ga sporten!
Lees ook:Fitnesstrackers maken je een betere moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>