Sporten goed voor seksleven

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat sporten goed is voor je seksleven. Jawel, wie regelmatig sport heeft vaker én langer seks. En ongetwijfeld ook betere seks. Want sportieve mensen voelen zich lekker in hun vel, zijn trots op hun lichaam en kennen daardoor slechts weinig remmingen. 

 

 

Een goede reden om vooral te blijven sporten, is dat oudere sporters in vergelijking met ouderen die niet sporten langer seksueel actief zijn. Hun cellen sterven minder snel af en de tekenen van ouderdom treden langzamer op. 

 

Lees ook:Honden helpen ouderen met sporten
Lees ook:Ouderen: 3 uur per week bewegen, 5 jaar langer leven
Lees ook:Sporten is slecht voor je tanden
Lees ook:Hardlopen maakt minder snel oud
Lees ook:Met muziek gaat alles beter…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>