Eco Yoga

Trüyoga is de eerste volledig ‘green’ yogastudio’s in LA, ontworpen door internationaal yogaleraar én eco-architect Peter Sterios. Sterios fuseert daarmee yoga met de actuele groene lifestyle tendens die momenteel volop gaande is in LA. Het resultaat is eco op… 

…z’n meest glamourous. ‘Tegenwoordig zijn milieuvriendelijke materialen een stuk mooier dan voorheen,’ vertelt Sterios, ‘Dat geeft je als architect de mogelijkheid een ruimte te creëren waar mensen graag willen zijn.’ Ook de onlangs geopende rA Organic Spa geeft aan eco een elegante wending. Organic thee, koekjes en fruit van de farmers market, bamboe vloeren, muren geschilderd met milieuvriendelijke verf en voor de Ayurvedische facials en body wraps worden natuurlijk uitsluitend ecologisch verantwoorde beautyproducten gebruikt. Bij binnenkomst word je meteen overvallen door de serene rust van deze boutique spa, waar je je waant in een perfecte, groene wereld.

 

Lees ook:Bio apotheek
Lees ook:Celeb Workout: Budokon
Lees ook:Lucia Rijker opent Body & Mind centrum SHEN
Lees ook:Koffie of Thee. Wat is gezonder?
Lees ook:Een nieuwe redacteur voor Fitness.blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>