Goede combi: yoga & Rolfing

De nieuwe buzz in de yoga-wereld het ‘Rolfing'. Dr.Ida P.Rolf begon ruim vijftig jaar geleden met ontwikkeling van haar methode om via aanrakingen bindweefsel te manipuleren. Omdat bindweefsel de vorm van het lichaam bepaalt, kan met Rolfing de lichaamshouding aanzienlijk verbeterd worden. 

foto & outfit: NIKE 

 

 

Ook spanningen en emoties die in het bindweefsel opgeslagen liggen, kunnen via Rolfing vrijkomen. Dr. Ida Rolf gebruikte yoga om de menselijke structuur beter te kunnen begrijpen. De combinatie Rolfing en yoga vullen elkaar aan bij het verbeteren van lichaamshouding en flexibiliteit.

Lees ook:Yoga voor hardlopers
Lees ook:Yoga voor atleten
Lees ook:Yoga met je hond
Lees ook:Meer zelfvertrouwen door sporten
Lees ook:Troga: krachttraining en Yoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>