Mijn favoriete gym!

 

Heel, heel fijn aan mijn tripje naar Miami was dat het mij de gelegenheid gaf om bij mijn favoriete fitnessketen in de VS te trainen: Equinox. Je kunt alleen bij Equinox trainen als je lid bent, aan dagkaarten doen ze niet om de privacy van hun klanten te beschermen. Maar persvriendelijk als de Amerikanen zijn, mag ik als journalist gedurende mijn verblijf onbeperkt bij Equinox trainen. Stoeien met kettlebells, de beste apparatuur, ballen in alle soorten en maten, bewonderend kijken naar hoe personal trainers van ongekende klasse hun klanten trainen, kleedkamers zo schoon dat je de vloer kan likken,  gratis verzorgingsproducten, geweldige yogalessen van docenten die yoga uit iedere porie ademen en gezellig naast acteur Mickey Rourke mijn triceps trainen. Oh, how I love Equinox!  

 

Lees ook:Kettlebells-groepslessen bij Equinox
Lees ook:Kinky Yoga by Ellen Von Unwerth
Lees ook:Vind je personal trainer
Lees ook:Paspop met echte maten
Lees ook:Moes & Guy in Venice

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mijn favoriete gym!

 1. denise

  Hey A, you are a spoiled girl; Equinox,for your favorite east coast workout. Crunch, when your in LA. How I love USA :-)

    /  
 2. angelique heijligers

  I know! You must miss the gyms…I can’t wait ’till the Bikram studio opens @ Prinsengracht. I just read on the international Bikram Yoga website, it will open in June!!!
  xA

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>