De workout die Angelina Jolie haat

Voor haar nieuwste film Maleficent moest Angelina Jolie de training doen die ze het allermeeste haat. Haat jij deze workout ook?

index

In de film Maleficent moet Jolie met kabels omhoog getrokken worden, zodat het lijkt alsof ze over andere mensen heen vliegt. Ze moest daarbij stil in één positie blijven hangen. Om deze stunt uit te voeren heb je echter een erg stevige en sterke core nodig. En hoe kun je dat nou beter bereiken dan door yoga te doen?

Maar Jolie haat yoga, vertelt ze aan USA Today. Ze heeft namelijk moeite met stilzitten en wil liever actief aan de slag. Toch heeft ze de training gedaan. En de resultaten mogen er wezen! Jolie’s core is sterker, de film is een groot succes en ze is nog eens minder gestresst ook. Hoewel ze yoga dus haat, is het een workout die zeker zijn vruchten afwerpt.

Lees ook:Zo trainde Chris Hemsworth voor zijn rol in Thor
Lees ook:Jason Statham verloor 8 kilo in 6 weken!
Lees ook:XCO Walking & Running: train je core terwijl je loopt!
Lees ook:Welke buikspieroefening zorgt voor de snelste sixpack?
Lees ook:Yoga Feel Good Basisboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>