Hoe Chris Pratt in vorm komt voor zijn rol in Marvels “Guardians of the Galaxy”

Chris Pratt, beter bekend als Andy Dwyer in de comedyserie Parks and Recreations, was tot een half jaar geleden bekend als een gezellige, maar mollige jongeman. Voor zijn rol in de aankomende Marvel film ‘Guardians of the Galaxy’ moest Pratt flink in vorm komen. Zijn geheim voor een snelle sixpack: 6 maanden geen bier drinken!

chris-pratt-768

Volgens een artikel op confitdent realiseerde Chris Pratt zich al gauw dat alcohol veel calorieën bevat die het afvallen en het opbouwen van een gespierd lichaam tegenwerken. Daarom besloot hij een half jaar lang geen alcohol te drinken. Daarnaast was Pratt bijna dagelijks te vinden in de sportschool. Hij geeft aan dat een half jaar toch wel snel voorbij gaat, dus als je in vorm wilt komen kun je net zo goed een half jaar naar de sportschool gaan. Als je iets wilt bereiken, ga er dan ook gewoon voor en stel het niet uit. Hoewel de acteur die-hard aan het fitnessen was, wijdt hij zijn successen voornamelijk aan het gebrek aan alcohol. Voor deze film is Chris Pratt maar liefst 30 kilo afgevallen! En laten we wel wezen, het resultaat mag er zijn.

Lees ook:Zo trainde Chris Hemsworth voor zijn rol in Thor
Lees ook:Beetje alcohol, minder vet
Lees ook:Onderzoek bevestigd: Beetje alcohol remt de spiergroei niet
Lees ook:Play hard? Voorkom een kater!
Lees ook:De grootste oorzaken van extra vakantiekilo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>