Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear, part-2

 

 Was afgelopen vrijdag bij de opening van de tijdelijke Nike-winkel met iconische sportswear (o.a. de AF1, Air Max, Dunk, windrunner, etc.). Geweldig! Ik dacht dat Nike gewoon een ruimte had afgehuurd op het Westergasfabriek-terrein van het Westerpark (Amsterdam). Maar nee: er is een heel nieuw gebouw opgezet speciaal voor Nike. 

En dan niet een lullig gebouwtje met een campingwinkel-gevoel. De tijdelijke Nike-winkel is prachtig en helaas, helaas tijdelijk. Want oh, wat is de collectie mooi! Al die Nike-klassiekers in speciale uitvoeringen ter gelegenheid van de Olympische Spelen. Heel bijzonder is de tentoonstelling van alle schoenen die Nike heeft ontworpen voor onderdelen van de Olympische Spelen. Pronkstuk is de paardrijlaars mét air-zool! 

 

 

Ook fijn: de ID store waar je zelf een speciale uitvoering kunt ontwerpen van jouw favoriete model. Kan ook via internet, maar bij deze ID store heb je meer keuze uit kleuren en materialen. Je hebt toegang tot dezelfde materialen als de ID store in Nike Town New York. Dus zeker even langs gaan, want de Nike-winkel is er zoals gezegd helaas slechts tijdelijk! 

 

 

 

Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear
Lees ook:Mijn eerste zelfontworpen Nike’s!
Lees ook:De ware spirit
Lees ook:Calorieën tellen met de SportBand
Lees ook:Olympisch gewichtheffen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear, part-2

  1. Peter

    Ik ben ook naar de opening geweest! en ik zag net meer foto’s van Westergasfabriek (1928) en andere Amsterdamse sneakerwinkels op deze blog… http://www.staatamsterdam.blogspot.com/

      /  
  2. angelique heijligers

    He Peter, bedankt voor de tip! Nog wat gekocht..?

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>