Brooke Shields in Shape

Of óp Shape, want ze siert de cover van het Amerikaanse fitnesstijdschrift Shape (waarom is er op de Nederlandse markt niet zo'n leuk fitnessblad??). Ik was twee jaar geleden op een feestje van Reebok in New York waar Brooke Shields rond liep en eerlijk is eerlijk; ze ziet er nog steeds fantastisch uit! Nu zit ze dus in de nieuwe serie 'Lipstick Jungle', sinds kort ook in Nederland op TV en om nog een keer heel eerlijk mijn mening te ventileren; deze serie gaat natuurlijk nergens over. Van dezelfde makers als 'Sex & The City', die echter een van de belangrijkste succesfactoren van SATC achterwege lieten bij het maken van 'Lipstick Jungle', namelijk styliste Patricia Fielding. 

Hoe dan ook, Brooke staat leuk gestyled in bikini op de cover van Shape. Volgens eigen zeggen dankt de 43-jarige beauty haar lijf aan Spinning en Yoga. En dat komt goed uit, want vanavond staat Spinning ook op mijn programma!

 

Lees ook:3 redenen om te gaan spinnen
Lees ook:Spinning Brasil
Lees ook:Een les effectiever dan twee achter elkaar
Lees ook:Gespot in de gym: Doutzen Kroes
Lees ook:Spinning Tattoos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>