Conceptstore Sport+eve opent deuren in Haarlem

 

Ondanks het feit dat de vrouwelijke bevolking het sporten heeft omarmd, blijft de zoektocht naar een passende exercise outfit een ware crime. Tot voor kort was het shoppen in een doorsnee sportwinkel allesbehalve inspirerend; boksballen en voetbalkousen doen het hart van vrouwen niet sneller kloppen. Om maar te zwijgen over het teleurstellende modegehalte van de gemiddelde sportzaak. Daarom lanceert Perry Sport deze herfst een gloednieuw winkelconcept voor en door vrouwen: Sport+eve. De winkels van Sport+eve bieden de ultieme one-stop-shopping experience; hier vind je alle sportieve must-haves van de beste merken onder één dak, waaronder het brede assortiment van Adidas by Stella McCartney.

 

De nadruk binnen het assortiment ligt op kleding en schoenen voor fitness, cardio en running, maar ook tennis, hockey, outdoor, bad & beach en ski komen aan bod. Bij het samenstellen van de collectie is Sport+eve tot in de details gegaan; naast sportkleding en -schoenen vind je er ook volop leuke en handige accessoires. A-merken als Adidas, Nike, Puma en Le Coq Sportif worden gecombineerd met de eigen labels van Perry (INQ, SPEX en Wildebeast). Sport+eve heeft tevens een absolute primeur in huis; als enige in Nederland voert zij het brede assortiment van Adidas by Stella McCartney – een must-have collectie die high-end design combineert met vooruitstrevende functionaliteit.

Sport+eve heeft vestigingen in Haarlem en Nijmegen.  

 

Lees ook:Sportcollectie voor vrouwen door vrouwen
Lees ook:Go Stella!
Lees ook:Tennis met Stella McCartney
Lees ook:Sneak Preview Adidas by Stella McCartney
Lees ook:Adidas by Stella McCartney

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Conceptstore Sport+eve opent deuren in Haarlem

  1. ellen

    Ik ga snel in Nijmegen kijken!

      /  
  2. angelique heijligers

    ziet er geweldig uit, he! Let vooral op de collectie van Adidas by Stella McCartney; verbluffend mooi, superfunctioneel en van bijzonder goede kwaliteit. Veel plezier bij Sport+even en sla je slag!

      /  
  3. ellen

    Ja, ik ga zeker kijken naar de Stella McCartney, maar misschien nadat ik mijn loon weer heb ;)

    Ben benieuwd.

      /  
  4. karine

    zo, heb ik even goed gescoord in die heel fijne winkel in haarlem! dank voor de tip.

    karine

      /  
  5. angelique heijligers

    He daar, de mindset is dus alweer bij sporten! Maar hoe staat het met het lijf? Klaar om je nieuwe outfit uit te testen??

      /  
  6. karine

    nog een weekje tape om de enkel… nog even geduld aub?

      /  
  7. angelique heijligers

    Tuurlijk, no prob ; )

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>