Pas op met ‘s nachts hardlopen; voor je het weet word je neergestoken

ambulanceHet zal je gebeuren; je ligt te woelen in je bed en besluit een nachtelijk rondje hard te lopen om de slaap op te wekken, word je neergestoken! Het overkwam een twintigjarige jongen uit Haarlem vorige week woensdag, lees ik op de site van RTV Noord-Holland. Op zo’n manier wordt het bijna nog gevaarlijk in vorm te blijven! ;-)

De knaap kon de slaap niet vatten en besloot rond vier uur (dat zijn toch ook geen tijden..) de hardloopschoenen onder te binden. Tijdens zijn rondje werd hij op de Bakenessergracht aangesproken door een Engelssprekende man die hem voor hij wist wat er aan de hand was bij de keel greep. De jogger duwde de man aanvankelijk weg, maar deze kwam terug en stak het slachtoffer met een scherp voorwerp. Vervolgens ging de onverlaat er – oh ironie – rennend vandoor. Uit haat jegens het hardlopen zal het dus niet geweest zijn ;-)

Het slachtoffer kon zich op eigen kracht melden bij de politie en is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft de messentrekker goed kunnen zien: een blanke man van 35 tot 45 jaar oud, 1.70 tot 1.80 meter lang, een donkere baard en snor, een volle bos haar en de kerel zag er onverzorgd uit. Oh en er is waarschijnlijk een steekje (woordgrapje) bij hem los.

Getuigen die scherp waren (nog een woordgrapje, sorry) worden opgeroepen zich vooral te melden op het nummer 0900-8844. Al kan ik me niet voorstellen dat er veel anderen op dat tijdstip ook aan het sporten waren..

Lees ook:Het recept voor een goede nachtrust? Sporten!
Lees ook:Dikker geworden? Geef je lunch de schuld!
Lees ook:Madonna mager door huwelijksproblemen
Lees ook:De burpee. De oefening you love to hate
Lees ook:Het vat vol tegenstrijdigheden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pas op met ‘s nachts hardlopen; voor je het weet word je neergestoken

  1. peter

    gelukkig ja

      /  
  2. Dude

    Wat een verschrikkelijk artikel. Emoticons gebruiken en luchtig schrijven over een ernstig voorval.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>