Dun is uit, fit is in!

Veel modeshows laten vooral dunne modellen op de catwalk lopen. Deze modellen zijn vaak erg ongezond, door gebrek aan goede voeding en lichamelijke conditie. In China zijn ze deze skinny dames zat. De Chinese webbevolking is dan ook helemaal gefocust op gezonde en fitte modellen.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

In Januari 2014 rapporteerde Rocket24 dat heel China in de ban is van de prachtige marathon deelneemster Mao Dou. Haar ambitie is om 100 marathons uit te lopen zonder daarbij verwondingen en blessures op te lopen! De Chinezen konden haar schoonheid en ambitie niet weerstaan en begonnen haar massaal te volgen op Weibo (de Chinese variant van Twitter), waar de marathonster foto’s plaatst van zichzelf.

Deze maand is Nuan Yang Chen China’s oogappeltje. Zij is een prachtige dame die regelmatig op de sportschool te vinden is. Ze maakt dikwijls foto’s van zichzelf waarop haar gespierde lichaam goed te zien is.

Deze dames zien er beiden uit als modellen, maar leven veel gezonder! Nu maar hopen dat de modewereld de fascinatie van de Chinezen overneemt en alleen nog maar gezonde, slanke modellen op de catwalk zet.  

 

Lees ook:100% natuurlijk balsem tegen spierpijn
Lees ook:Sexercize: Kylie Minogue’s sexy fitnessvideo
Lees ook:ENORM Energy Drink partner in Fashion Week
Lees ook:Zwangere vrouw wordt sportschool uitgezet
Lees ook:Te gespierde vrouw moet zichzelf bedekken in sportschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>