Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!

Hallo allemaal! Mijn naam is Sanne Botterblom en vanaf vandaag ben ik de nieuwe fitness blogger. Ik kijk er erg naar uit om jullie te voorzien van de laatste nieuwtjes uit de fitnessbranche.

Ik zal jullie regelmatig uit gaan dagen om samen met mij een aantal fitness challenges uit te voeren. Dat is niet alleen leuk, maar we worden er ook nog eens erg sterk van! Ik ga zelf regelmatig naar de sportschool en ben vooral een fan van cardio oefeningen. Mijn favoriete oefeningen zijn roeien, spinnen en crosstrainen. Ook kan ik een lesje Zumba op zijn tijd niet weerstaan. Ik zie er erg naar uit om oefeningen met jullie te delen en te horen wat jullie favoriete oefeningen zijn. Vandaar mijn vraag aan jullie: wat is je favoriete trainingsoefening? Laat het me weten in een reactie!

Lees ook:Sandisk introduceert mp3 speler voor sporters
Lees ook:Afscheid Fitness.blog
Lees ook:Dikke fitness instructeurs: kan het wel of niet?
Lees ook:Sporten met Guy van der Reijden op RTL 4
Lees ook:Eindelijk!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!

  1. Famke

    Ik vind de crosstrainer ook altijd leuk. Met een lekker muziekje kan ik er zo een half uur of drie kwartier op staan. Bij mijn sportschool hebben ze ook een crosstrainer die zijwaarts beweegd, de helix noemen ze die. Die is ook erg leuk maar wel een stuk zwaarder

      /  
  2. Jolien van de Griendt

    Welkom bij de club! Ik zal intunen voor alle hardlooptips…

      /  
  3. Johanna

    Welkom bij de bloggersclub! Fitnessen is aan mij niet besteed, ik trek liever de wandelschoenen aan. Maar mocht je nog eens tips hebben voor de ‘luie’ sporter dan houd ik mij aanbevolen!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>