Meridian stretching in Holland – deel 2

 

 

Ziet er nogal heftig uit, Resistance Flexability en Meridian Stretchen, maar ik heb vandaag een aantal stretches mogen ervaren en het viel ontzettend mee. Vergelijk het met een pittige massage; je kreunt en steunt en tegelijkertijd voel je de weldaad van de massage. 

Na het stretchen van mijn quadriceps, hamstrings en psoas major, kon ik een aantal yogaposes (waar ik heel wat yogasessies op geoefend heb) moeiteloos doen. Morgen terug naar de studio voor meer!

www.meridianstretching.com  

 

Kijk naar deze video waar Bob Cooley uitlegt hoe zijn systeem werkt en wat het verband is tussen zijn systeem en Traditionele Chinese Geneeskunde.

 Zwemster Darra Torres schreef Olympische historie, dankzij Cooley's stretching systeem; op 41-jarige leeftijd is zij de oudste zwemster ooit die deelneemt aan de Olympische Spelen! In deze video vertelt ze hoe Resistance Flexibility haar geheime wapen is! 

Lees ook:Meridian stretching in Holland
Lees ook:Amerikanen naar de gym dankzij Olympische Spelen
Lees ook:Telefoon, MP3 én personal trainer in één toestel
Lees ook:Hoe verhelp je spierpijn?
Lees ook:Waar moet je op letten als je een crosstrainer koopt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>