Technogym speelt in op leertrend met Kinesis Personal

 

Vooruitlopend op de trend voor 2009 komt Technogym met een leren uitvoering van de Kinesis Personal. Dit innovatieve all-in-one luxury systeem is geschikt voor een uitgebalanceerde workout voor thuis. In navolging op de mirror, black, golden en cream versie lanceerde Technogym op de Salone del Mobile 2008 de leren versie van de Kinesis Personal. 

 

De leren afwerking wordt met de hand bevestigd, waarbij de nieuwste technologie van Technogym samen gaat met klassieke handwerktechnieken. Voor het stikwerk is de ambachtelijke ‘tilted rod' techniek gebruikt.

Wellness
De Kinesis Personal laat design, innovatie en wellness op een unieke manier samen komen. Door het unieke design en de compactheid is de Kinesis Personal zeer geschikt voor thuis. Behalve het design staat de natuurlijke beweging centraal. Innovatief aan de Kinesis Personal is de mogelijkheid om 360 graden te draaien. Hierdoor is het mogelijk om naast de flexibiliteit- en krachttraining ook zwem-, tennis-, golf-, pilates- en yogabewegingen te maken. Met de Kinesis Personal is het mogelijk om 200 oefeningen op een vloeroppervlak van minder dan 2m2 uit te oefenen.

Design & awards
Designer Antonio Citterio is verantwoordelijk voor het design van de Kinesis Personal. In 2007 is de Kinesis Personal bekroond met de Interior Innovation Award (best system) en de beroemde Red Dot design award. De Kinesis Personal leather is verkrijgbaar voor 9.989,- euro (inclusief BTW, levering en installatie aan huis, oefen-DVD, accessoires en twee uur personal training).

Lees ook:Uniek: oude videobeelden Joseph Pilates
Lees ook:Technogym komt met verstelbare crosstrainer
Lees ook:Obama doet ‘t op Technogym
Lees ook:Technogym steunt Right To Play bij de introductie van Group
Lees ook:Nieuw trainingssysteem: GRAVITY

1 Reacties // Reageer

One thought on “Technogym speelt in op leertrend met Kinesis Personal

  1. Sjoerd

    Een klant van mij heeft er een aangeschaft en het is echt een plezier om mee te werken. Ik kende ze al vanuit de revalidatie en het is top!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>