Zo verlies je buikvet

Auteur Max Tomlinson legt in zijn boek uit hoe vet op bepaalde lichaamsdelen afhankelijk is van je hormoonhuishouding. Om vet op deze plaatsen te verliezen heb je speciale voeding en oefeningen nodig. Zo verlies je buikvet:

abdomens-809234-m

Voeding
Eet vooral lichte voeding die niet zwaar op de hand ligt. Met name groentes, hele granen, peulvruchten, vis en vlees zijn erg goed om buikvet te verliezen. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van bewerkte levensmiddelen, suiker, zuivel en alcohol. Tip: eet eieren als ontbijt. Deze zorgen ervoor dat je langer vol zit.

Oefeningen
Joggen, fietsen en zwemmen. Om buikvet te verliezen moet je cardio oefeningen doen. Door het doen van spieroefeningen verbrandt je namelijk niet genoeg vet. De spieren ontwikkelen zich dan onder de vetlaag waardoor je ze niet ziet. Als je cardio oefeningen doet, verhoogt je stofwisseling en zul je dus eerder vet verbranden. Als goede oefening voor het verliezen van buikvet geeft Tomlinson aan dat je de plank moet doen.

Lees ook:De beste manier om een sixpack te krijgen
Lees ook:Wat moet eerst? Cardio of gewichten?
Lees ook:4 cardio tips voor het verbranden van vet
Lees ook:Afvallen in 7 dagen!
Lees ook:Zwemmen als een zeemeermin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>