Verzoeknummers voor Body Pump

Soms ben ik lui, heb ik geen zin om mezelf af te beulen in het krachthonk. Mijn oplossing: een lesje Body Pump. Fijn zo'n instructeur die vertelt wat ik met doen, namelijk een eindeloos lange set van een niet al te moeilijke oefeningen. Alleen die muziek. Ver-schrik-ke-lijk.

Blijkbaar hebben ze in Nieuw Zeeland toch een heel andere muzieksmaak dan in Nederland. Geregeld hoor ik klanten en instructeurs  klagen over bepaalde tracks. En aangezien een lesprogramma drie maanden mee moet voordat er weer een nieuwe les gelanceerd wordt (lees: eindelijk andere muziek), volg ik niet al te vaak een lesje Body Pump.

Voor wie wel vaak een lesje Body Pump volgt: via www.lesmills.nl kun je verzoeknummers aanvragen voor BodyPump of een van de andere Les Mills lesprogramma's; BodyAttack, BodyStep, BodyBalance, BodyJam, BodyCombat, BodyVive en RPM. 

Lees ook:Haal nu nog meer uit je workout dankzij FitBeatz
Lees ook:Zo kies je de beste workout muziek
Lees ook:De voor- en nadelen van groepslessen
Lees ook:Met muziek gaat alles beter…
Lees ook:Bang voor de sportschool? Dit moet je doen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>