De Fitness.blogger

Onzekerheid was ooit de drijfveer die me in de armen van de sportschool dreef, hopend dat als mijn spieren zouden groeien, mijn zelfvertrouwen dat ook zou doen. Inmiddels is het een dusdanig significant deel van m’n bestaan dat ik niet beter weet dan dat ik wil sporten als ik een vrije dag heb, en dat ik minder lekker in m’n vel zit als ik mezelf een aantal dagen fysiek niet heb kunnen uitdagen.

Tijdens en na mijn studie journalistiek heb ik jarenlang, al dan niet als freelancer, geschreven voor kranten en tijdschriften, en altijd had de sport mijn voorkeur. Inmiddels werk ik al jaren als beeldredacteur voor diverse voetbalzenders en -programma’s, en schrijven doe ik voornamelijk voor de lol – evenals fitnessen.

Op deze blog mijn relaas omtrent dit fenomeen. Mijn ervaringen met eventuele nieuwe oefeningen, rages, en voeding, en mijn belevenissen met personal trainers en andere medesporters. Verwacht in eerste instantie geen uitgebreide trainingsschema’s;  ik ben geen expert, enkel een liefhebber met jarenlange ervaring die er lol in schept zijn fitheidsbeslommeringen met jullie te delen.

Doordat ik al zolang meeloop kan ik inmiddels bogen op een ruim netwerk van personal trainers en fitness instructors. Mochten jullie vragen hebben ten aanzien van bepaalde oefeningen of workouts, voeding, etc., schroom dan niet deze te stellen. Wie weet kan ik jullie vanaf deze positie van dienst zijn.

Hopelijk ervaar je net zoveel plezier met lezen ervan als ik doe met het bloggen. En met fitnessen. Work hard play hard!

Lees ook:Welkom op de fitnessblog!
Lees ook:Eindelijk!
Lees ook:De nieuwe Fitness Blogger
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!
Lees ook:Fitness blog onderwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>