We zijn er weer! Of nou ja, lichamelijk nog niet helemaal..

offpiste_skiingMochten jullie je afvragen waarom het de afgelopen dagen enigszins stil was rondom Fitness.blog.nl, yours truly was een week skiën en heeft de boel op fitnessgebied even de boel gelaten.. Opnieuw op wintersport ja – guilty as charged, ik was inderdaad afgelopen januari ook al geweest. Maar als ik moet kiezen (en geloof me, dat moet ik helaas), dan geef ik liever de voorkeur aan het bedwingen van een uitdagende piste dan het uitlezen van Vijftig tinten grijs op een strandbedje.

Skiën is immers sporten, helemaal als je veel kilometers maakt. Maar het randgebeuren dat het wintersporten zo uniek maakt (lees: après-skiën) heeft helaas weinig met sporten te maken en om nou te zeggen dat het bevorderlijk is voor het lijf dat ik de voorgaande weken zo zorgvuldig aan het polijsten ben geweest.. Nee. Maar gezellig is het wel ;-)

In mijn geval heeft een dikke week géén krachttraining of hardlopen en wel degelijk hard après-skiën zijn tol geëist – tenminste, dat is mijn bescheiden mening. Ik had er dan ook naar uitgekeken om vrijdag bij mijn thuiskomst de training weer op te pakken (en met deze video is jezelf motiveren helemaal een eitje), maar helaas gooit een fikse verkoudheid (of lichte griep, zo u wilt), opgelopen in de Oostenrijkse bergen, roet in mijn sportmaaltijd.

Ben nog wel wezen hardlopen zaterdag in de hoop dat ik eventuele ziekmakers eruit zou zweten, maar echt hard lopen kon je het niet noemen.. Ik was weinig waard. Noem me eigenwijs, toch bind ik de hardloopschoenen vanmiddag ook weer onder; die après-skibiertjes moeten er immers snel weer af! En echt stil zitten kan ik toch ook niet ;-) Hopen dat ik morgen gewoon de gym weer in kan..

Lees ook:Fit op wintersport; play hard? Work hard!
Lees ook:Missie sixpack (1): chocoladeletter
Lees ook:Missie sixpack (3): tegenvallende resultaten
Lees ook:Het boetekleed als sportshirt
Lees ook:Ontspanning na inspanning: ren van werk naar huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>