Zo traint kunstschaatser Ashley Cain voor de Olympische Spelen

De grootste wens van kunstschaatser Ashley Cain (18) is om mee te doen aan de winterspelen van 2018. Ze is daar al druk voor aan het trainen. Hoe ze dat doet vertelde ze aan Dallas News.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Ze begint haar dag op het ijs. Daar schaatst ze maar liefst twee uur lang. Als ze haar schoenen weer aan heeft doet ze andere oefeningen om soepel te worden, zoals ballet of yoga. Daarnaast werkt ze aan spieroefeningen, zoals push-ups en sit-ups en doet ze veel cardio oefeningen. Vervolgens schaatst ze nog een paar uur en doet ze weer oefeningen op harde grond. Het meest traint ze haar rug en benen, deze spiergroepen heeft ze namelijk het meeste nodig tijdens kunstschaatsen.

Al met al is Ashley dus de hele dag aan het trainen. Hopelijk houdt ze haar trainingsschema vol en zien we haar op de Olympische Spelen van 2018!

Lees ook:Vrouwen: 4 oefeningen voor betere seks
Lees ook:4 killer buikspier oefeningen
Lees ook:4 variaties op een plank
Lees ook:De top 3 fitness bal oefeningen
Lees ook:4 oefeningen voor slanke benen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>