Jason Statham verloor 8 kilo in 6 weken!

Acteur Jason Statham, ook wel bekend als de transporter, verloor maar liefst acht kilo in zes weken tijd. Hoe deed hij dat?

Bron: menshealth.com

Bron: menshealth.com

Jason Statham speelt vooral in actiefilms waarin hij veel moet bewegen. Voordat hij echter in de film War speelde met Jet Li waren er wat kilo’s bij hem aangekomen. Tijdens het schieten van de film zie je dan ook een extra vet laag op zijn buik. Daar is hij nu helemaal vanaf. Dit deed hij door zes dagen per week 35 minuten intensief te sporten. Hierdoor is hij maar liefst acht kilo kwijt geraakt in zes weken tijd! Men’s Health beschrijft hoe Jason Statham sport:

Ten eerste is Statham een die hard als het aan komt op motivatie. Hij houdt niet van half werk en heeft liever een korte zeer intensieve workout dan een workout van anderhalf uur lang waarin je eigenlijk niets doet. Daarnaast heeft Statham een fitness buddy. Zij dagen elkaar constant uit om nieuwe challenges te doen, zoals een 500 sit-up challenge of het lopen van een marathon. Hierdoor is Statham eigenlijk altijd in een goede conditie en heeft hij een ijzersterke core.

Statham traint in een sportschool genaamd 87Eleven, speciaal voor actiefilm acteurs. Hier heeft hij genoeg gewichten en materialen om goed te kunnen fitnessen. Hij registreert elk gewicht dat hij gebruikt en berekent daarmee hoe zwaar hij wil trainen op zijn volgende oefeningen. Hij doet namelijk nooit twee keer dezelfde workout maar wisselt altijd af.

Als eerst doet Statham een warming-up van tien minuten. Hiervoor gebruikt hij een roeimachine. Vervolgens doet hij tien minuten lang gewichtoefeningen op gemiddelde intensiteit, denk hierbij aan deathlifts, squats, kettlebell oefeningen, etc. Deze oefeningen wisselt hij altijd af. Tot slot doet Statham een interval training. Hij zoekt hierbij zes oefeningen uit waarbij hij helemaal tot het uiterste gaat. Afwisseling is hierbij wederom belangrijk. Dit houdt je lichaam het meest actief.

 

Lees ook:6 celebrities die van Crossfit houden
Lees ook:Zo traint kunstschaatser Ashley Cain voor de Olympische Spelen
Lees ook:Afvallen in 7 dagen!
Lees ook:Internationaal Spinning Congres Miami
Lees ook:De geur van aantrekkingskracht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jason Statham verloor 8 kilo in 6 weken!

  1. Mark

    Ongelooflijk wat je met motivatie en wilskracht kan bereiken. Natuurlijk helpt het wel dat hij een celebrity is en zich dus ook volledig kan focussen op het sporten.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>