[Update] 30 dagen little black dress challenge: dag 4

Afgelopen donderdag ben ik begonnen aan de 30 dagen little black dress challenge. Een uitdaging die ervoor moet zorgen dat ik er over 26 dagen goed uit zie voor mijn diploma uitreiking. Vandaag is de eerste rustdag, een perfect moment om jullie te vertellen hoe het tot nu toe is gegaan.

Bron: http://30dayfitnesschallenges.com

Bron: http://30dayfitnesschallenges.com

De eerste drie dagen zijn bij mij vrij gemakkelijk verlopen. Ik vind het erg prettig dat je elke dag een andere spiergroep traint. De eerste dag waren de armen aan de beurt. Ik train mijn armen eigenlijk bijna nooit en was daarom erg blij dat de oefeningen vrij kort waren. De dag erna had ik een klein beetje spierpijn, waar ik nu al helemaal niets meer van voel. Dat is fijn, want morgen zijn de armen weer aan de beurt!

De tweede dag was de core en cardio dag en dat heb ik geweten ook. Het was de eerste keer dat ik ooit een burpee heb gedaan. Wat is dat zwaar zeg! Vooral de eerste stap waarbij je je benen naar achteren werpt en bijna plat ligt deed erg goed zijn werk! Ik heb dan ook nog steeds spierpijn hiervan en hoop dat deze gauw wegzakt.

En tot slot waren gisteren de benen aan de beurt. Ik train mijn benen wel vaker op de sportschool, dus wederom viel deze dag me erg mee. Ik zie er dan ook naar uit om het aantal reps omhoog te gooien volgende week. Ik merkte echter wel dat ik het erg vervelend vond om deze oefeningen koud uit te voeren. Dus voordat ik de aankomende dagen begin met de challenge ren ik eerst de trap een aantal keren op en af.

Hoe zijn de eerste drie dagen bij jullie bevallen? Viel het mee of viel het tegen? En hebben hebben jullie spierpijn van de oefeningen? Laat het me weten in reactie!

Lees ook:[update] 30 dagen little black dress challenge: dag 12
Lees ook:Doe mee aan de 30 dagen little black dress challenge!
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!
Lees ook:Doe mee aan de plank challenge!
Lees ook:Doe mee – 30 day beach body challenge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>