Karl Noten onlangs bij Pauw en Witteman: pijnlijk

Ik zag na mijn trainingen (op 3 december j.l.)dat ik allerlei sms jes had ontvangen over het optreden van, een collega en oude jeugdvriend van me; Karl Noten. Ik kwam in de jaren 80 bij hen thuis en ging om met zijn broertjes. Verder deelden wij in 1986 dezelfde sportschool waar hij even werkzaam was van wijlen mijn leermeester Ludwig van Dalm.. Wij zijn elkaar sindsdien uit het oog verloren.

Als sinds dat deze affaire zich afspeelt, doet het mij pijn dat Karl zichzelf zo in de nesten heeft gewerkt en dat alles waar hij kei en kei hard voor heeft gewerkt en heeft opgebouwd,zoals hij zelf zei bij Pauw & Witteman; “Door de wc is gespoeld” 

Op uitzendinggemist.nl heb ik met gekromde tenen zitten kijken en heb ik goed geluisterd naar wat Karl te vertellen had. Moeilijk onderwerp vooral als de argumenten niet sterk zijn. Ik ken Karl als een vlotte zelfverzekerde babbelaar. Ik zag nu wat anders..Pauw verloor zichtbaar zijn geduld.

Ik niet..ik hoop,misschien tegen beter weten in, nog steeds dat het allemaal berust op een misverstand. Dit kan en mag niet waar zijn.

Karl ik hoop voor jou dat je ooit je gelijkt kunt aantonen en dat het niet waar is.

Moes

foto:anp

Lees ook:Het blog antwoord van Karl Noten na Pauw & Witteman
Lees ook:Strongmanrun 2013: nog vijf maanden, and counting
Lees ook:Fitness.blog zoekt nieuwe redacteur
Lees ook:[Update] 30 dagen little black dress challenge: dag 4
Lees ook:Het boetekleed als sportshirt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>