Druk, druk, druk in vermoeiheidscentrum

Het eerste vermoeidheidscentrum in Nederland is geopend en het is een drukte van jewelste…
BRON:ANP

LELYSTAD – Het eerste vermoeidheidscentrum van Nederland heeft in de eerste maand honderden aanmeldingen binnengekregen. Het loopt storm, zei directeur Pierre de Roy van het Vermoeidheidcentrum in Lelystad woensdag.

Ruim driehonderd mensen meldden zich volgens De Roy in de afgelopen weken bij het centrum. Het aantal patiënten dat hij had verwacht om dit en volgend jaar in behandeling te nemen, heeft hij naar eigen zeggen nu al gehaald.

Het Vermoeidheidcentrum in Lelystad is de eerste kliniek in Nederland waar vermoeidheidsklachten worden aangepakt door behandeling door onder anderen een internist, fysiotherapeut en psycholoog.

Nood

In de komende drie jaar moeten er dergelijke vermoeidheidscentra door heel Nederland komen. "We wisten dat de nood hoog was, maar dat er zoveel aandacht voor zou zijn, is ongelooflijk", aldus De Roy.

Lees ook:Nieuwe behandeling cellulitis
Lees ook:Fitness blijft populairste sport in Nederland
Lees ook:Verontrustend bericht over toename maagband operaties.
Lees ook:Gratis test huidkanker
Lees ook:Ouderen: 3 uur per week bewegen, 5 jaar langer leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>